Razvod Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić oduvijek je intrigirao javnost, a sada je pjevačica progovorila o krahu njihovog braka.

Naime, nakon što se razveo od Slađe, Đole se vjenčao sa tadašnjom plesačicom Vesnom, a mnogi misle da je par vezu otpočeo dok je denser još bio u braku sa Slađom Delibašić.

Njih troje danas imaju dobar odnos, a Slađa se osvrnula na to kako su njihove kćerke podnijele razvod Đoleta i nje.

Đole i Vesna Đogani; Foto: RAS Srbija

-Jako lako, šta sada, sve je to život. Imam dosta osuda od nekih žena kada nas vide zajedno sve na ručku, ja kažem uvijek da moramo da prevaziđemo neke stvari i idemo dalje – priča Slađa i nastavlja:

-Vesna i Đole imaju savršen brak, idemo zajedno na ručak. Pijemo kafu i pričamo o našim dogodovštinama. Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka, ali ako su se oni našli, kakve ima veze.

Slađa se prisjetila i trenutka kada je saznala da su Đole i Vesna započeli vezu, te priznala da se iznenadila, ali i znala da će biti zamjenjena.

-Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da pjeva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pjesmu ‘Nikad više’ i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zamijeni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti – ispričala je pjevačica za srbijanske medije.

(Express/Blic)

The post SLAĐA DELIBAŠIĆ PROGOVORILA O BRAKU ĐOLETA I VESNE: Žene me osuđuju kada nas vide zajedno na ručku appeared first on Express.

Original Article