Pevačica Slađa Delibašić odgovorila je bivšem suprugu Đoletu Đoganije, a tom prilikom prokomentarisala je njegovu sadašnju suprugu Vesnu, kao i njihov odnos.

Vesna i Đole Đogani bili su gosti emisije „Amidži šou“, kada su odgovarali na pitanja u rubrici „Poštar ili sobarica“.

Ko igra bolje, Vesna ili Slađa Delibašić? – glasilo je pitanje domaćina.

Foto: ATAIMAGES

 

Vesna – rekao je Đole.

Budi realan! – odbrusila je Vesna.

Slađa je bila odlična plesačica i koreograf, bolje igra Slađa – zaključio je Đogani.

Foto: E-Stock

 

Nije prošlo mnogo vremena, na temu Đoletovog odgovora upitana je i njegova bivša, Slađa Delibašić, koja je istakla da su sve troje u odličnim odnosima.

Šalio se, zna on dobro ko bolje igra. Ne zameram mu. Vesna je bila jedna od mojih najboljih igračica. Dva levo, dva desno, Veki je super. Mi smo stvarno super, samo, eto, na početku tog razvoda je bilo povuci potegni, ali već posle šest godina smo postali prijatelji, ali je baš bilo gusto pre toga – rekla je Slađa za Informer.

Duško Tošić u sitne sate napustio Srbiju zbog svoje najveće ljubavi: Bivši fudbaler spakovao kofere zbog nje (FOTO)

sledeća vest

Magazin

Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Zdravlje

Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Decenijama se govori o tome da je vegetarijanska ishrana dobra za zdravlje i verovatno ste više puta čitali o brojnim slavnim osobama koje su se odrekle mesa, a često i ostalih namirnica životinjskog porekla. Mada je meso glavni izvor proteina i obavezno ga treba jesti u detinjstvu i tokom rasta, da li njegovo kasnije odbacivanje automatski znači gubitak težine? Hoće li vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Bris pljuvačke otkriva da li ćemo umreti u roku od godinu dana - Da li biste smeli da se testirate? 3 najgora načina da čovek umre! Naučnici tvrde da su ovo jezive smrti kakve ne biste poželeli najgorem neprijatelju Milijarder je kupio divu od njenog muža, a onda se do smrti iživljavao! Pokušala je da se ubije, a sin im je živeo tek nekoliko sati (FOTO)

JOŠ Magazin VESTI

Originalni tekst