Pjevačica Slađa Allegro nedavno je otvorila dušu i istakla koliko joj je važan blizak odnos sa majkom, a zatim je govorila i o odnosu sa svojom kćerkom.

Tako je Slađa naglasila majčin neizmjeran utjecaj na njen život i karijeru, te otkrila da li postoji nešto što bi joj majka zamjerila.

  • Mislim da je nisam ni u jednom momentu razočarala, nadam se iskreno. Vjerovatno postoje stvari koje bi ona meni u životu rekla da ispravim, ali nije. Vjerovala je mom sudu, mojoj odluci. Imamo divan odnos i tako je godinama unazad, niko vam ne može biti veći prijatelj od majke i oca, od porodice – rekla je pjevačica.

Sa osmijehom na licu dodala je i koliko cijeni porodična okupljanja.

  • Fino se slažemo, dopunjujemo se i mnogo mi je drago što učestvuje u odrastanju moje kćerke, zato što sam ja odrasla sa babom i djedom, jako je lijepo što je tu sa nama. Trenutno živimo u istoj zgradi, na istom spratu i to je nešto što ne može da se plati. Porodica je mjesto gdje se raste u svakom smislu te riječi. Majka i otac treba da se čuvaju, da se njeguju, sada kada smo svi na okupu – dodala je ona.

Slađa često odlazi na selo i vodi svoju kćerku, naglašavajući da želi da je uči tim stvarima i da prođe kroz sve što je ona prošla.

  • Moramo je naučiti da krava daje mlijeko i da mlijeko ne raste u “Maksiju“. Ja sam taj tip, volim babu, tetku, volim da odem na selo. Trudim se da prođe sve ono što sam ja prošla kroz život, da vidi i osjeti – rekla je pevačica za Grand.

(Express)

Originalni tekst