Bogata i zanimljiva istorija, živopisna kultura, dinamičan urbani život, raznovrsnost poslovnih prilika i arhitektura su nešto što Beograd i te kako izdvajaju na listi najlepših gradova na svetu. Posebna i jedinstvena energija grada koji je smešten na ušću reka Save i Dunava ne prestaje da očarava i one koji su ovde odrastali, kao i turiste iz različitih krajeva sveta. Poslednjih godina, duh Njujorka i te kako može da se oseti i u našem glavnom gradu. 

Pored urbanosti, dinamične atmosfere, reke kao ključnog obeležja, sve veće kulturne raznolikosti, bogatog noćnog života i izuzetno zanimljive i važne istorije, Beograd i Njujork spaja i jedinstvena arhitektura i komfor, kao jedna od ključnih karakteristika urbanog stanovanja. 

Dolaskom investitora AFI Europe Serbia mnogo toga se promenilo u Beogradu, jer su svetski trendovi na velika vrata stigli u naš glavni grad. Skyline AFI Home, rezidencijalna kula, deo je kompleksa Skyline Belgrade, sada već prepoznatljivog simbola Beograda. Stambene jedinice, namenjene isključivo za rentiranje pružaju novo životno iskustvo i momenat njujorškog glamura u samom centru Beograda. 

Analizirajući gradnju u Njujorku i luksuzni život zaključili smo zašto Skyline AFI Home može da pomogne Beogradu da parira najpopularnijoj svetskoj metropoli. 

VELIKE PROZORSKE POVRŠINE 

Impresivna urbana panorama je ono što je definitivno zajedničko Njujorku i Beogradu, a stambeni objekti, koji omogućavaju pogled na najlepši deo grada su definitivno najtraženiji. Skyline AFI Home projektovan je tako da istakne najlepši pogled na grad. Velike prozorske površine ovog kompleksa omogućavaju da iz topline vašeg dnevnog boravka ili sobe posmatrate kako se jedan grad budi i kako menja sve svoje boje tokom godine. Ovaj prizor je svakodnevna inspiracija. 

LUKSUZNI MATERIJALI I KOMPLETNO OPREMLJEN STAN

Skyline AFI Home kula ima 27 spratova i 147 stanova

Projekat Skyline AFI Home je pažljivo strateški osmišljen i o svakom detalju se izuzetno vodilo računa. Sama kula ima 27 spratova i čak 147 stanova, koji su kompletno opremljeni. Dakle, vaše je samo da se uselite i uživate u komforu. U novim zgradama koriste se isključivo luksuzni i visokokvalitetni materijali i elementi i to ne samo kako bi se stvorio sofisticiran i elegantan izgled, već kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i trajanje. Posebna pažnja posvećuje se kvalitetu i materijalima, koji doprinose da osetite lagodnost u svakom trenutku. 

DODIR UMETNOSTI  

Prilikom dizajniranja modernog prostora izuzetno se vodi računa o umetničkoj crti, koja nije izostala ni prilikom opremanja stanova u kompleksu Skyline AFI Home. Na ovaj način, stvara se inspirativna atmosfera, prijatna i pre svega nadahnjujuća, bilo da u ovom stanu živite sami ili sa svojom porodicom. 

Post Views: 12

Originalni tekst