Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uvek je isticala kako joj je kroz ceo život porodica bila najveća podrška.

Kako je svima poznato, uz pevačicu je i u najlepšim, ali i u najtežim trenucima bila njena sestra Lidija, koja sa Cecom živi zajedno u njenoj vili na Dedinju. 

printscreen

Ceca Ražnatović

Pored Lidije, uz Cecu su bili i njeni roditelji, Mira i Slobodan, koji su najčešće izmešteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji, zato je mnogima i nepoznato kako oni izgledaju. 

Pevačica je sada na svom Instagram profilu podelila staru sliku, na kojoj su ona, njena majka Mira, kao i Veljko iz perioda dok je još bio mali dečak. 

Instagram printscreen

Ceca sa majkom Mirom i Veljkom

Cecina majka Mira je bila seoska učiteljica, dok  Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Javnost je imala priliku da ih vidi poslednji set kada je bila svadba Veljka i Bogdane, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi set zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!” Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

blic.television/printscreen

Ceca Ražnatović

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – evocirala je jednom uspomene Ceca.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst