Skokovi sa starog železničkog mosta, tradicionalna sportska manifestacija na reci Đetinji u Užicu, održavaju se u subotu, u 15 časova, 32. put za redom.

СКОКОВИ СА ЖЕЛЕЗНИЧКОГ МОСТА: Ужичка „ласта“ на Ђетињи

Grad Užice

Najavljeno je učešće 21 takmičara, a posetioce očekuje i uzbudljiv, adrenalinski revijalni deo.

U juniorskoj konkurenciji, takmičenje u skokovima biće sa tramboline, takođe na užičkoj Gradskoj plaži.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Branko Bogićević, višestruki šampion u skokovima u vodu, ispred JP „Veliki park“ koje organizuje nadmetanje, objasnio je propozicije takmičenja.

– Imaćemo dve serije skokova u disciplini lasta. Svi skaču prvu seriju, najboljih 10 ulazi u drugu seriju i finale. Između dve serije biće revijalni skokovi. Imaćemo i goste iznenađenja. Mogu da kažem da su naši Užičani do sada nastupali na dosta skakaonica, u Sloveniji na tri lokacije, a tu su i Banja Luka, Mostar, Jajce i sada je ovde, u Užicu, veliko finale. Okupljeni su na Đetinji svi skakači – naglasio je Bogićević. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst