AKTUELNO

Horoskop

SKLONI SU NAGLIM PROMENAMA: Ovo su najnestabilniji znaci horoskopa

Izvor: Index.hr, Foto: Unsplash.com ||

Svi se ponekad osećamo neraspoloženo, ali kod nekih ljudi promene raspoloženja toliko su izražene da ih možemo okarakterisati da su emotivno nestabilni.

Rak

Rakovi su toliko osetljivi da se često uvrede i na najmanju sitnicu. Ujutro mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namerno.

Jednostavno ne shvataju stvari na isti način kao i drugi horoskopski znakovi. Odlični su prijatelji i jako brižni pa je stoga potrebno provesti neko vreme s njima i upoznati ih kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

Vaga

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Za postizanje balansa potrebne su vežba i energija, a Vage ponekad namerno uzrokuju neravnoteže u svom životu kako bi postigle određeni cilj.

Tako nešto može uticati na njihovo emocionalno stanje pa su sklone različitim ispadima.

Foto: Pexels

Škorpija

Ako Škorpije ne iskontrolišu svoje emocije, oni mogu biti jako neugodni. Njihovi osećaji mogu se manifestovati u obliku besa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, skloni su vrlo brzo da se oporave i ponovo postanu emocionalno stabilni.

Strelac

Iako Strelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti jako promenljivo. Na primer, jednom će na iznenađenje reagovati s oduševljenjem i žarom, a drugi put će ih tako nešto razljutiti ili će biti nezainteresovani.

Tome je najčešće razlog stres ili zaokupljenost određenim stvarima, zbog kojih se ne mogu koncentrisati niti veseliti ičemu drugom.

Ribe

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma saoseća s drugima. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretoči ih u nešto korisno pa se jako mnogo njih bavi nekim tipom umetnosti. Međutim, ako nemaju gde da se “izduvaju”, s njima može biti jako teško.

Horoskop

Osetljivi, hiroviti i skloni ispadima: Ovo su NAJNESTABILNIJI znaci zodijaka

Horoskop

Obožavaju da budu u centru pažnje: Ovo su najuobraženiji znaci horoskopa

Horoskop

"VOLIM TE": Ovo su HOROSKOPSKI ZNACI koji NIKADA ne izgovaraju ovu rečenicu!

Horoskop

Sa njima nikad nije dosadno: 4 najveće pričalice Horoskopa

Domaći

ŽELIM MU SREĆU: Dalila se emotivnim rečima oprostila od Dejana za sva vremena! Kroz suze progovorila o NAJLEPŠIM trenucima kroz koja su prošli! MUK ZA

Horoskop

Najveći lenjivci HOROSKOPA: Važe za strastvene, ali od teškog rada beže kao "đavo od krsta"

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)