Kompozitor i modna kreatorka uživaju na letovanju, a fotografija koju je Kuzmančević objavio usijala je mreže.

Verica Rakočević uživa u srećnom braku sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem, a modna kreatorka i kompozitor trenutno su na letovanju.

Foto: printscreen/Instagram/verica.rakocevic

 

Oni su pre nekoliko dana spakovali kofere i kamperom krenuli, kako je Verica napisala, „gde ih put navede“. Prva destinacija na kojoj su se zaustavili je Grčka.

Par svakodnevno uživa na plaži, a Veljko za svoju dragu priprema morske specijalitete i to samo u donjem vešu. Njegova supruga je fotoaparatom zabeležila ove momente, a Veljko je sve objavio na svom profilu. 

– A za ručak riba – napisao je Veljko, na šta su odmah reagovali njegovi pratioci i pohvalili ga u komentarima.

Podsetimo, Verica i Veljko odlučili su da na „ludi kamen“ stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

– Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu – iskrena je poznata kreatorka.

Nemaju komplekse! Verica Rakočević i njen suprug imaju priliku da uživaju u najskupljim hotelima, ali oni na odmori ipak idu ovako! (FOTO)

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? U Prištini ima 20.000 vahabija! Evo ko zapravo upravlja ovim ljudima! Četiri miliona imigranata iz Sirije mogu napraviti prilične nevolje Turskoj! Zapadu se ne sviđa ideja pomirenja dve države! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst