Najmlađi Živojinović je podelio sliku bez majice koja je izazvala buru na mrežama.

Sin pevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera, Bobe Živojinovića, Viktor, u poslednje vreme aktivan je na Instagramu gde redovno sa fanovima deli trenutke iz svakodnevnog života. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Viktor često putuje, pa tako njegovi pratioci imaju priliku da vide na kakvim luksuznim destinacijama uživa najmlađi Živojinović. Pored toga, on je nedavno pokazao i svoju lepšu polovinu, sa kojom se provodio u Monaku

Živojinović je sada u vidu storija objavio sliku sa čamca, bez majice i pokazao kako izgleda nakon što je drastično smršao. 

Foto: Instagram printscreen/viktorernest

 

On je dugo vodio borbu prekomernom težinom, ali je uz pomoć dijete i naporih treninga smršao čak 70 kilograma, pa sada sa ponosom pokazuje svoje telo. 

Ono što je primetno jeste to da Viktor nema ni gram sala, a da je aktivan u teretani vidi se po njegovim mišićima na rukama. 

Deniz Dejm pokazala ličnu kartu i konačno otkrila kog je pola! Ovo je sve godinama zanimalo

sledeća vest

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u „Otvorenom studiju“ govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u „Info danu“ govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

Da li kolega sme koleginici da kaže da je lepa? Burna debata u Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji Vučić smeta svima u okruženju jer je pomerio granice integriteta! Kome smeta što se ne odričemo braće preko Drine? (VIDEO)

Originalni tekst