Popularnoj pevačici je bilo najvažnije da rodi zdravo dete, pa tokom trudnoće nije želela da broji kalorije 

foto: Instagram / selakov
foto: Instagram / selakov

Pevačica Ivana Selakov godinama je u srećnom braku sa Predragom Mirkovićem, svojim menadžerom.

Njih dvoje imaju ćerku Krunu, koja uskoro puni pet godina. Tokom trudnoće pustila je sebi na volju i jela je ono što joj se jelo i koliko je to želela, a nakon porođaja ostao joj je višak kilograma, kojih se brzo rešila. 

Ivana je jednom prilikom ispričala kako je uspela da za veoma kratko vreme nakon trudnoće povrati liniju koju je imala pre nego što je rodila ćerkicu Krunu. 

– U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim – priča pevačica.

Ipak, kako se bavi javnim poslom, koji od nje zahteva da uvek izgleda dobro, Ivana je odlučila da se obračuna sa viškom kilograma. 

– Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše… Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu – objasnila je ona. 

Ipak, čim se opusti ponovo na scenu stupe kilogrami, a tako je bilo i tokom korone kada je ponovo vratila nekoliko kilograma. 

Ivana Selakov ovu dijetu praktikuje kad primeti da ima neki kilogram viška
Ivana Selakov ovu dijetu praktikuje kad primeti da ima neki kilogram viškafoto: Damir Dervišagić

– Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, pa se dosta krećem i mršavim – kaže pevačica.

Ona je takođe otkrila i da ne voli to što mora da se bavi fizičkom aktivnošću i da vežba samo zato što mora.

– Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Evo kojeg jelovnika se lepa pevačica pridržavala i koji joj je pomgao da skine višak nakupljenih kilograma:

Doručak:

Ćureća prsa sa salatom bez hleba

Ručak:

Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera:

Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savet:

Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma

Originalni tekst