Na društvenoj mreži X (koja se prethodno zvala Twitter), objavljen je eksplicitni snimak Lazara Filipovića, jednog od najpoznatijih srbijanskih influensera, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama Instagram i TikTok.

Na snimku se moglo vidjeti kako se on na jednom sajtu za odrasle samozadovoljava ispred kamere, gdje uopšte nije sakrio svoje lice od korisnika ovog sajta. Ova činjenica je šokirala sve koji ga redovno prate na društvenim mrežama.

Snimak je procurio i brzo se prošio po ovoj društvenoj mreži, gdje je ovakav materijal dozvoljen. Snimak je na nekoliko različitih profila viđen više desetina hiljada puta, a sa mnogih objava je uklonjen, dok je Lazarevo ime postalo jedno od najtraženijih u regionu na mreži X.

Ono što je mnoge šokiralo je što Lazar uopšte ima ovakav sadržaj i što ga je neko snimio dok se samozadovoljava. Ovaj mladić je postao poznat kao osoba koja dijeli savjete za njegu kože, a proizvodi koje preporuči često budu rasprodani u prodavnicama za par minuta. Osim ovoga, Lazar dijeli svoja iskustva sa psihoterapije, a često i modne savjete svojim pratiocima.

Na Instagramu prati ga preko 86 hiljada ljudi, dok je na TikTok-u ostvario nevjerovatnu popularnost. Naime, tamo njegov sadržaj redovno prati preko 523 miliona osoba, a njegovi klipovi imaju preko 54 miliona lajkova, što ga čini jednim od najpoznatijih influensera.

(Express/Republika)

Originalni tekst