ATP je žestoko oštetio Novaka Đokovića. Bruka i sramota koja je ostala neprimećena samo zato jer je u pitanju Srbin.

СКАНДАЛ КАКАВ ТЕНИС НЕ ПАМТИ! Новак Ђоковић катастрофално оштећен због Јаника Синера

Foto: Profimedia

Najveći svih vremena je doživeo takvu nepravdu zbog dopingovanog Janika Sinera da se čak morao oglasiti i Ben Rotenberg, američki novinar koji otvoreno ne voli Đokovića.

– Sinerovih 400 poena na rang-listi iz Indijan Velsa koji su poništeni neće biti retroaktivno oduzeti. Prošla nedelja će se stoga i dalje računati kao 10. Janika Sinera na prvom mestu, a ne 429. Novaka Đokovića. Ne mogu da kažem da mislim da je to ispravno.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Naime, ATP je odbio da Đokoviću da 429. nedelju na vrhu liste, iako bi prošlog ponedeljak bio na prvom mestu da se ne računaju bodovi Italijana iz Indijan Velsa.

Novaku su ukrali jednu sedmicu na vrhu ATP liste, ali kao da je to i bitno, Đoković je već davno srušio rekorde i rekao da ga to ne zanima već samo grend slem turniri i Olimpijske igre koje je u međuvremenu osvoji. I Novak se sada bezbrižno sprema za Ju-Es open i čeka današnji žreb, dok Janik Siner strahuje od eventualne suspenzije zbog dopinga, ako ima pravde.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst