MIOMIR Kecmanović je posle velike borbe i pet setova uspeo da pobedi Talona Grikspora sa 4:6, 7:6(7), 1:6, 6:2, 6:3 i plasira se u treće kolo Vimbldona.

СЈАЈНИ КЕЦМАНОВИЋ У ТРЕЋЕМ КОЛУ ВИМБЛДОНА: Србин победио у нестварном мечу 27. тенисера света

FOTO: Tanjug/AP

Nije se predavao 52. na ATP listi, iako je dva puta gubio. Uspeo je da nađe način kako da napravi preokret i tako se revanšira Holanđaninu za poraz u Hertogenbošu.

Miša je dobro otvorio meč, odmah je napravio brejk. Ipak, 27. teniser sveta je uspeo do kraja prvog seta dva puta Srbinu da oduzme servis i dođe do prednosti.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U drugom segmentu nije bilo brejkova, pa se otišlo u taj-brejk gde je odigrano 16 poena. Grikspor je propustio dve set lopte, kaznio je to Kecmanović koji je iskoristio prvu što mu je donelo izjednačenje.

Kao da je Beograđanina stigao umro u trećem setu. Odigrao ga je loše što pokazuje i činjenica da je osvojio samo jedan gem.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, uspeo je Miomir da povrati dobru igru. U naredna dva seta je protivniku prepustio pet gemova i dozvolio mu je samo dve brejk lopte koje Talon nije iskoristio.

Kecmanović će u trećem kolu igrati protiv pobednika italijanskog duela Janik Siner – Mateo Beretini.

Kada igra Novak Đoković?

Nole je u utorak saznao da će mu naredni rival biti jedna istinska senzacija, a dan kasnije su organizatori objavili: svoj naredni meč Đoković igra u savršenom terminu.

Ako vas tenis zanima, i to ne samo ono što u njemu Novak Đoković radi, pratite sve najvažnije i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama portala „Novosti“. Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst