BRITANIJA U ŠOKU: Najbolji fudbaler Premijer lige napustio reprezentaciju Engleske usred EURO 2024!

POVRATAK U BUDUĆNOST BRISELSKIH MAĐIONIČARA: Pomeranje kazaljki i usporen put Srbije u EU

MSP POVODOM GODIŠNJICE POTPISIVANJA POVELJE UN: Više nego ikada potrebna snažna i principijelna svetska organizacija

DELOVI LESKOVCA BEZ STRUJE: Isključenje zbog rekonstrukcije mreže

EURO 2024: Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe - i to u Zagrebu, igra li se danas nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

12:00 EURO 2024: Srbija „vida rane“, Englezi u šoku, Hrvati takođe – i to u Zagrebu, igra li se danas nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala „Novosti“.

Najnovije vesti

KAKVA DRAMA NA EURO 2024! Srbija ludom taktikom nije pobedila Dansku, a onda su joj Slovenci raspršili san o osmini finala!

22:53 KAKVA DRAMA NA EURO 2024! Srbija „ludom taktikom“ nije pobedila Dansku, a onda su joj Slovenci raspršili san o osmini finala!

Fudbalska reprezentacija Srbije nije pobedila Dansku, ali konačan rezultat, 0:0, iako dovoljan za bod, nije bio dovoljan i za plasman u nokaut fazu EURO 2024. Za to je, pored jednog poraza i dva remija „orlova“ na ovom šampionatu, „kriv“ bio i epilog preostalog meča grupe C, u kome su Engleska i Slovenija pobedili plen (0:0). Usled takvog ishoda, Englezi su završili kao prvi u grupi, sa pet bodova, Danci i Slovenci sa po tri, te i oni idu dalje, a Srbija sa dva ide kući. Mada, kakav učinak su na kraju imali naši na ovom turniru, ono „krivi su Slovenci“, samo oslikava teoretsko stavljanje tačke na eventualni prolazak Srbije u drugu fazu. A „orlovi“ su bez nje ostali – ne zbog drugih, već zbog sopstvenog učinka na šampionatu Starog kontinenta, prvog na kome su ovdašnji fudbaleri nastupili posle 24 godine.

Najnovije vesti

Originalni tekst