Za svaki Darin nastup tražila se karta više, pa je uspela da zaradi za luksuzan stan u Beogradu. Tamo je rentirala „ferarije“, „poršee“ i „lamborginije“, a sinu je u Čikagu proslavila i 15. rođendan

Dara Bubamara za deset dana u Americi zaradila je 150.000 dolara! Folk pevačica se sa turneje vratila sa džakom punim para, iako je i tokom boravka u ovoj zemlji obilato trošila. Kako je jedan od njenih muzičara, koji je insistirao na anonimnosti, ispričao za Informer, Dara je imala i više nego uspešnu američku turneju, na kojoj su joj društvo pravili bivši suprug Milan Kesić i sin Kosta.

Foto: Privatna arhiva

 

Puni klubovi

– Svaki dan smo imali nastupe, vredno smo radili i obišli smo uzduž i popreko celu Ameriku! Daru su dočekali kao svetsku zvezdu u najvećoj diskoteci u Čikagu, u kojoj su posetioci morali mesec dana ranije da kupe kartu. Uprkos tome, dosta njih, nažalost, nije moglo da uđe… – ispričao je za Informer naš izvor.

Kako nam je otkrio, cena jednog Darinog nastupa stajala je 15.000 dolara, pa smo prostom računicom za deset koncerata došli do sume od 150.000 evra! Kako nam je izvor još rekao, Bubamara nije štedela, bila je široke ruke, ćaščavala je i svoje muzičare, ali i sebe.

Foto: Privatna arhiva

 

Bahato trošenje

– Ko zna koliko je para dala na krpice, skupocene torbe, cipele…, a da ne pričamo o automobilima koje je iznajmljivala kako bi se vozikala po Americi. Probala je i „ferarije“ i „lamborginije“, „poršee“… Vodila nas je na ručkove, večere, čašćavala konobare… Sinu Kosti je proslavila 15. rođendan u Čikagu, a nije želela da nam otkrije šta mu je kupila. Možemo samo da nagađamo – ispričao je kroz smeh blizak Bubamarin saradnik.

Podsećanja radi, Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, poznata je kao jedna od najvrednijih pevačica sa velikim brojem hitova u dosadašnjoj karijeri. Ne krije da puno zarađuje, ali da isto tako uživa da zarađeno troši. Poznata po izjavi: „Radim, zaradim, trošim, nikad nemam“, nedavno je otkrila da je do sada potrošila milione evra.

Foto: ATAIMAGES

 

Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, a najviše trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, a kada odem u šoping, potrošim i do nekoliko hiljada evra – izjavila je ona svojevremeno.

 Na Kipru zaradila 50.000 evra

Pevačica je na privatnoj proslavi kod naših ljudi koji žive i rade na Kipru zaradila za jedno veče 50.000 evra.

Pevala sam na privatnoj zabavi i dobila ludilo cifru, od oko 50.000 evra! Podelila sam novac sa muzičarima, pa je na kraju meni ostalo najmanje – ispričala je kroz smeh nedavno Dara Bubamara.


sledeća vest

Originalni tekst