Bivša košarkašica Milica Dabović (40) uvijek je otvoreno govorila o svemu što joj se dešava na privatnim ili poslovnom polju. Kako je rekla, bila je sa dvadeset muškaraca i zbog njihovog odnosa prema njoj uopšte joj ne vjeruju.

-Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac.

Dabovićka je trenutno u ljubavnoj vezi sa ugostiteljom Vanjom Ćorić. Kako su pisali mediji, vezu su započeli nakon što je Milica završila učešće u jednom rijalitiju. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a bivšoj košarkašici se Vanja dopao čim ga je upoznala. Imponuje joj njegova pažnja, ali i ozbiljnost. Međutim, ovo nije prva popularna dama sa kojom je Ćorić bio u vezi. Deceniju prije Milice Dabović, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pjevačicom Slađom Delibašić. Tada se u medijima pojavila vijest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem, trebalo je da se uda za njega i preseli u Švicarsku. Međutim, razlog zbog kog su raskinuli izazvao je neviđeni skandal.

Foto:Magazin In

Iako su Vanji, Slađine kćerke pomogle da izabere vjerenički pristen, par se našao u centru pažnje javnosti, kada su njegove, kako piše Svet, intimne fotografije ugledale svjetlost dana. Iako je Slađa bila u šoku i suzama, poručila je da se mnogo vole, da je Vanji sve oprostila i da od udaje ne odustaje, te da je medijma te fotografije poslala neka ljubomorna osoba. Međutim, od vjenčanja nije bilo ništa.

Prije Vanje, Milica je imala veliku ljubavnu priču sa izvjesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je zanimalo kako otac njenog djeteta izgleda i ko je on zapravo, a sada je konačno otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je bivša košarkašica tvrdila.

Njegovo pravo ime je zapravo Ljuba i u Beogradu je poznat po mnogim prevarama, a Milica je samo još jedna od njegovih žrtava.

-Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog djeteta. Ne mogu da vjerujem da jedan otac može da uradi to svom djetetu. Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dijete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog.

Jednom je Milica otkrila njegov identitet.

-Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kojem je dobio jedno dijete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo sretni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole – poručila je Milica.

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka, odnosno Ljubomira upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić.

Bivša košarkašica bila je i u turbilentnoj vezi sa Simonom Šimetom Šiklićem, s kojim je dugo živio. On je priznao nasilje prema bivšoj nevjenčanoj supruzi u zamjenu za uslovnu kaznu zatvora, protjerivanje iz Srbije i zabranu prilaska košarkašici. On je priznao da ju je skoro dvije godine fizički maltretirao. Na osnovu sklopljenog sporazuma sa Prvim osnovnim tužilaštvom, sud je donio presudu zbog koje je Šiklić istog dana morao da napusti Srbiju.

-Od početka zajedničkog života, kad god je došlo do verbalnog konflikta, stiskao sam je rukama za vrat, za stomak. Zavrtao sam joj kožu na tim dijelovima tijela i često joj udarao šamare kako bi prestala da govori. Prijetio sam joj da ću je ubiti ako me ostavi ili me nešto slaže. Prijetio sam joj i da ću zaklati njenu porodicu ako me prevari – priznao je, otkrio je tada izvor Kurira, kako je sve fizički i psihički maltretirao Milicu Dabović.

Srbijanska poznata košarkašica je, kako je sud utvrdio na osnovu priznanja njenog bivšeg vanbračnog partnera, nasilje trpila od jula 2015. do 19. februara 2017., kada ga je konačno prijavila policiji.

-Toga dana smo se svađali. Ošamario sam je jednom i gurnuo, a onda sam je rukama uhvatio za vrat i stiskao je. Gurao sam je prema trosjedu, nadole, ali sam je sve vrijeme držao za vrat. Kada sam je pustio, udario sam joj još jedan šamar i rekao joj: „Je.aću ti mater“ i tada sam izašao iz stana – priznao je Šiklić da je pokušao da zadavi Milicu Dabović.

(Express/Kurir)

The post “ŠIRILA SAM NOGE STALNO, DAVALA…” Ovo su svi momci Milice Dabović, imala je buran ljubavni život appeared first on Express.

Original Article