Porodica je najveće bogatstvo, to je nešto na čemu su Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana insistirali od prvog dana.

Iako on više nije tu, bar fizički, lijepa Italijanka s kojom je dobio petoro djece nastoji da ih sve drži na okupu i svakodnevno evocira uspomene na dane sreće.

U sretnom braku proveli su 27 godina. Rastavio ih je tek njegov prerani odlazak, u decembru 2022, kada više nije imao snage da se bori sa teškom bolešću.

Arijana je nedavno otvorila dušu i kroz suze otkrila kako su izgledali njihovi posljednji zajednički trenuci, prenosi Hello.

Prije nego što se udala za slavnog fudbalera imala je solidnu karijeru na televiziji, gdje je radila kao voditeljka. Bavila se i modelingom. Kasnije je odustala od posla kako bi se posvetila porodici. Kako je jednom rekla, u Sinišu se zaljubila na prvi pogled.

  • Napustila sam televiziju sredinom 1995, jer je on igrao u “Sampdoriji”, a ja sam bila u Rimu, pa se nismo često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam napravila dobar izbor. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Došao je na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – rekla je Arijana.

Imali su ljubavnu priču kakva se danas dešava uglavnom samo na filmu ili u romanima. Mnogi su se, poslije njegove smrti, zapitali kako će se raspodijeliti imovina, s obzirom na to da dio pripada i sinu kog je dobio prije nego što se oženio.

Činjenica je da je Mihajlović tokom duge i bogate karijere zaradio pozamašnu svotu novca. Brinuo se da supruzi i djeci ništa ne nedostaje, da kćerke i sinovi završe prestižne škole, da lijepo žive, a tu su i ekskluzivne nekretnine u njihovom vlasništvu.

Kako navodi sajt specijalizovan za imovinu poznatih, bogatstvo Arijane Rapaćoni Mihajlović procijenjeno je na oko milion dolara, zaključno sa decembrom prošle godine.

Takođe, ona je sa kćerkama Viktorijom i Virdžinijom osnovala brend “Le Miha”, koji polako pronalazi svoje mjesto na italijanskoj modnoj sceni.

(Express / CDM)

Originalni tekst