Žika Jakšić, producent i voditelj emisije „Nikad nije kasno“ iz prvog braka ima sina Andriju, koji se nedavno i oženio.

Andriju Jakšića nikada nije zanimala javna scena, te se on nikada nije eksponirao u javnosti. Živeo je dugo u Nemačkoj, a inače je najmlađi enolog (stručnjak za vina) i svom ocu je napravio vino po njegovoj emisiji „Nikad nije kasno“.

Jednom prilikom Žika Jakšić je ispričao da njegovog sina Andriju, nikada nije zanimala estrada i da on to poštuje.

Foto: Instagram printscreen/zika.jaksic

 

Andrija je svojevremeno priznao da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao „zatvor“, a danas on kaže da uživa u braku i da mu nikada lepše nije bilo.

Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu„, izjavio je Jakšićev sin.

Andrej i Jehoslava su u Nemačkoj izgovorili sudbonosno „da“, a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

Venčanje je održano u Nemačkoj, tada su tamo vladale stoge mere i nije bilo nikakve svadbe, sa matičarem u prostoriji su bili njegov pomoćnik i mladenci. Čak ni kumovi nisu bili sa njima, nego su naknadno došli – rekao je tada Žika.

Foto: Instagram printscreen/zika.jaksic

 

A, to, da li će da bude svadba u Srbiji, ja ne bih da iznosim. To je privatan život mog sina i ja ne bih voleo da mu se mešam – dodao je voditelj.

Podsetimo, Žika Jakšić se razveo od svoje prve supruge i tada je Andrija ostao da živi sa majkom u Študgartu, ali posle svadbe  odabrao je život u srpskoj prestonici, gde je živeo sa svojim ocem.

 – Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine, ali Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan – rekao je Žika, koji poslednjih godina uživa u životu sa sinom.


sledeća vest

Originalni tekst