Veljko je pokazao kako provodi vreme sa svojim sinom na planini.

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, trenutno se nalazi na Zlatiboru gde se priprema za novi bokserski meč. Pored njegovog tima, sa mladim Ražnatovićem je i stariji sin Željko. 

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon završenih treninga, Veljko voli da šeta po planini, a danas je iznajmio popularni kvad kako bi se provozao, a od njega se nije odvajao mali Željko. 

Bokser je na svom Instagram profilu prvo objavio sliku sa sinom, a ona je pokazao kako njegov naslednik vozi kvad. 

Foto: Instagram printscreen

 

Željko je sve vreme čvrsto držao volan i oduševljeno vikao, a osmeh sa lica nije skidao, te nema sumnje da mi se vožnja i više nego svidela. 

Foto: Instagram printscreen

 

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst