Sin poznatog američkog glumca Majkl Madsena pronađen je mrtav na Havajima. Kako navode britanski mediji, dvadesetšestogodišnji Hadson Madsen je izvršio samoubistvo vatrenim oružjem, nakon što se godinama borio sa depresijom.

Hadsonu je kum bio KventinTarantino. Ima suprugu sa kojom je živeo na Havajima od 2019. godine gde je i radio u vojnoj bazi. Bio je aktivan i u ratu u Avganistanu.

Njihova ljubavna priča nije tako svetla.

Ona se pre samo nekoliko nedelja javno zahvalila Hadsonu koji joj je, kako je rekla, bio ogromna podrška tokom godina u kojima se borila sa rakom. Zajedno su pokušavali i da imaju decu, piše Nova.rs.

“Slomljeni smo i beskrajno tužni zbog gubitka našeg Hadsona. Uspomena na njega i svetlo kojim je zračio pamtiće svi koji su ga voleli i znali”, stoji u saopštenju porodice.

Hadson je jedan od Medsenovih sinova iz braka sa glumicom Deanom Medson, imaju jos i sinove Kalvina i Luka, a glumac iz prvog braka ima još dvojicu sinova Kristijana i Maksa.

UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected]

Čuveni Rodni iz “Mućki” odlazi sa scene, tuguje za tragično nastradalim sinom

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)