Kako se navodi, Marijana i njen suprug Miloš Marjanović će dobiti još jednu naslednicu, prenosi “Story”, a harizmatična voditeljka je već u šestom mesecu trudnoće. To što je u blagoslovenom stanju nije je sprečavalo da radi, sve do petog meseca, a suprug Miloš joj je podrška u svemu.

Miloša, inače, retko imamo prilike da vidimo na javnim događajima, a sve zbog toga što privatni život on i glumica pokušavaju da zadrže za sebe.

printscreen instagram/micicmarijana

Marijanin suprug je producent, pa je na neki način i to bila nit koja ih spaja. No, iako su im poslovi bliski, oni se nisu upoznali na nekom zajedničkom projektu, već potpuno slučajno, na veoma duhovit način.

Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila – ispričala je Marijana jednom prilikom.

Marijana je u početku krila identitet svog partnera, međutim u jednom momentu je “posustala”. Otkrila je ko je njena druga polovina, a onda se saznalo i da je Mlioš sin jednog našeg poznatog umetnika.

U pitanju je Srđan Marjanović, naš je kantautor i gitarista, velika jugoslovenska rokenrol zvezda, On je uz to dobio i veliki broj priznanja za svoj rad, a između ostalih, Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni i Gru.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst