Vesna i Đole Đogani u braku su skoro dve decenije, a imaju sina Adrana i ćerku Lauru. Njihov prvenac u Crnoj Gori proslavio je rođendan, a ponosna mama Vesna nije odolela, a da ne podeli s pratiocima kako je njen sin porastao.

Adriano je napunio 17. godina, a malo slavlje porodica Đogani upriličila je u jednom restoranu na obali mora. Vesna i Đole naručili su sinu lepu tortu, ali se on postideo kada je ona stigla.

Foto: Instagram prntscreen/djoganivesna

Ponosni roditelji… Vesna i Đole

Vesna se ovim povodom i oglasila i objavila fotografiju sina:

– Ljubi ga majka! Oko moje najlepše. Sve moje prvo – napisala je ponosna Vesna.

Foto: Instagram prntscreen/djoganivesna

Ponosni roditelji… Vesna i Đole

S obzirom na to da je bila veoma posvećena deci, denserka je u intervjuu koji je ranije dala otkrila da ju je sin samo jednom povredio:

– Kada je moj sin išao u predškolsko, sećam se, iz revolta je bacio pesak na mene jer nije hteo da ide kući, i to prvi i poslednji put tada. Jako se uznemirio jer mi prekidamo njegovu igru, a on kao mali nema osećaj za vreme. On je tim postukom ugrozio moj autoritet kao roditelja, ali sam ja kao roditelj lepo rekla “Ljubavi ti si mene sad jako povredio, ja sam tvoja mama i mnogo te volim, ali ne želim da povrediš tim peskom. Možemo da ostanemo još pet minuta”. Tako dobijamo kompromis, najbitnije je da mi pričamo. Tako on nikada više nije želeo mene da povredi – ispričala je pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst