Dragana Mirković u poslednje vreme odlučila je da u javnosti otkrije kako izgleda njena ćerka Manuela i sin Marko koji do sada nisu želeli da se pojavljuju u javnosti. Dragana je ponosna majka, a sada je njen sin snimio video u kojem je pokazao luksuzni automobil koji košta čak 400.000 evra.

Marko nije krenuo majčinim, već očevim stopama, te je od Tonija Bijelića nasledio ljubav prema automobilima, ali i celokupan posao.

Foto: Instagram prntscreen/marko_vmn

 

A ovoga puta se pohvalio luksuznim automobilom “Rolls royce ghost”, a košta i do 400.000 evra. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

Foto: Estock – Časlav Vukojičić

 

Podsetimo, Marko se ranije pohvalio svojim voznim parkom, džipom marke “Mercedes”, “Ferarijem”, čija je cena preko 200.000 evra, i vozilom “KTN”, za koje su morali da izdvoje oko 100.000 evra. Tu je i Chevrolet Corvette Stingray Coupe koji prema podacima na internetu košta oko 100.000 evra.

Foto: Instagram prntscreen/marko_vmn

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst