Činjenica da mu je majka mega popularna zvijezda dovoljna je da Marko Bijelić, sin Dragane Mirković svakim svojim potezom privlači ogromnu pažnju.

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na Instagram nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primjer koji u prvi plan stavlja svoje obrazovanje.

Podsjetimo, lijep, mlad i bogat, Marko Bijelić preko noći je postao zvijezda društvenih mreža, ali i predmet interesovanja brojnih djevojaka.

Dragana Mirković prokomentarisala je nedavno za novi Svet navode da su se za Marka zainteresovale i neke njene kolegice.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče kolegica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Na pitanje koju kolegicu bi voljela za snahu Dragana odgovara:

‒ To je preuranjeno pitanje jer on tek u februaru puni 22 godine, rano je za snahe. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznat ćete.

(Express/Espreso)

Originalni tekst