Andrija Rajović, naslednik folk pevača Bobana, uveliko privlači pažnju korisnika društvenih mreža svojim isklesanim telom.

Boban Rajović otac je dvoje dece, a njegov naslednik Andrija već sada je, prema komentarima na društvenim mrežama, izrastao u ozbiljnog frajera, u prilog čemu govore i fotografije na kojima se pevačev mezimac “hvali” svojim isklesanim telom. 

Nekadašnji fudbaler mlađih kategorija Crvene zvezde, koji sada gradi karijeru u Danskoj, posvećen je radu na svojim mišićima i veoma je popularan na društvenim mrežama, a fotografije na kojima pokazuje istrenirano telo izazivaju veliku pažnju njegovih pratilaca.

Takođe, fotke koje su privukle pažnju su one na kojima pozira sa ocem i majkom, ali i starijom sestrom.

Inače, kako je Rajović nedavo otkrio, Andrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, zbog čega je pevač hteo i javno da ga se odrekne.

 Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao – pričao je Boban za Telegraf.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rajović zatresao najveću diskoteku na Balkanu, a svi bruje o onome što je imao na sebi!

sledeća vest

Originalni tekst