CRVENA zvezda je u finišu prelaznog roka dovela na jednogodišnju pozajmicu iz Štutgarta Silasa Katompu Mvumpu kao veliko pojačanje za Ligu šampiona i domaća takmičenja.

СИЛАС СТИГАО У ЗВЕЗДУ: Срећан сам, верујем да нас очекују велике ствари (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Igrač iz DR Konga je ovog petka predstavljen na stadionu „Rajko Mitić“. Zadužio je dres sa brojem 15 i nije krio zadovoljstvo što je u crveno-belom dresu.

– Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet – počeo je Silas.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Osvrnuo se potom i na ambicije kluba, kao i navijače.

– Ambicije su jasne – dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi tu ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima – zaključio je Silas.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka prodala In Boma Hvanga u Fejenord, ali su u klub stigli pomenuti Silas, Nemanja Radonjić i Rade Krunić.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst