U sredu je svedočio član porodice, a trebalo je da se ispita i majka Anu, ali ona nije došla zbog bolesti. Severina je, kako prenose hrvatski mediji, rekla da će doći na iduće ispitivanje majke kad bude zakazano.

ATA Images

Severina okrivljena u sudskom procesu koji ima sa sestrom…

Severina je i prošli put, pre 15 dana, izbegla dokazno ročište na sudu kad je svedočila njena sestra Marijana. Pevačica nije došla na ročište zbog bolesti. Nekoliko dana pre otkazala je snimanje novogodišnje emisije na HRT-u zbog korone.

Podsetimo, letos je policija privela Severinu na zagrebačkom aerodromu nakon što su se pevačica i starija sestra Marijana sukobile. Severinin menadžment i advokatb tvrdili su da je Marijana nju napala i lažno prijavila policiji. Marijanina priča bila je drukčija.

printscreen

Pevačica objavila fotografije svojih povreda…

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim da komentarišem plaćene i sramne tekstove – rekla je tad Marijana Popović.

Navodno je nakon okršaja sa Severinom završila u hitnoj. Na optužbe protiv sestre odgovorila joj je Severinin advokat Jasminka Biloš.

– Prema činjenicama kojima raspolažemo, Marijana Popović sve je inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu napala fizički, izvređala je, nanela joj fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kad je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala komšije, lupala im po vratima, bacala se i samoozljeđivala i insistirala da dođe Hitna i da policija primi njenu lažnu kaznenu prijavu. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića, koji je koristi za svoje potrebe – rekla je tad Biloš.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst