Pevačica Severina Vučković vratila je starateljstvo nad svojim sinom.

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti dao ocu, ponovo dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski mediji.

Foto: ata/Shutterstock

 

Naime, kako piše „Slobodna Dalmacija“ splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni „roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno“, piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

Severinin sin Aleksandar danas puni 12 godina, a pevačica se tim povodom oglasila na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, ona je objavila fotografiju sa sinom i bivšim menadžerom Tomicom, a u opisu iste je Aleksandru čestitala rođendan.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Pre 12 godina u Splitu je pao sneg… Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: „Nemojte da me budite“. U 21: 05 probudila me je doktorka i rekla: „Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu“. U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice: „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23: 05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine! – napisala je Severina.

Podsetimo, Vučkovićeva je nedavno imala nastup na kojem je izvela sina na scenu, a publika je bila oduševljena ovim emotivnim trenutkom. Pevačica je bila na ivici suza, a kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDE.


Neda Ukraden o predstojećem koncertu: Pevačica obećala lud provod, evo po čemu će se ovaj nastup razlikovati od drugih

sledeća vest

Originalni tekst