Hrvatska zvezda izgleda ima problem s kvalitetom garderobe, ali i scenografije

Severina Vučković pre dve večeri pevala je u Minhenu gde je pokazala i zanimljivu odevnu kombinaciju, međutim, ispostavilo se ne i kvalitetnu.

Foto: Instagram prntscreen

 

Pevačica je najpre na ovom nastupu imala problem s binom koja se mnogo klizala, zbog čega ona nije mogla da igra kao što to obično radi. Njeno tehničko osoblje je, potom, na binu postavilo nekakav itison koji su zalepili selotejp trakom. Nešto kasnije Severina je suptilno gitaristi zatražila sako jer su joj se pantalone pocepale, koje je čovek iz organizacije, istim onim selotejpom sada zalepio. 

– Priča za laku noć… Šapnula sam Henriju da su mi pukle pantalone i da mi da sako. Henri donosi sako, Ljubo lepi pantalone selotejpom kojim je pre toga lepio tepih na podu (jer se pod klizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)… Pozdrav proizvođaču selotejpova. Kakav rock’n’roll – napisala je pevačica koja je otkrila i da joj je frizura „pala“ dok je pevala treću pesmu, a pantalone su pukle tokom 13. numere. 

Severina prokomentarisala Konstraktin nastup: Pevačica pratila

sledeća vest

Vesti

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada - korona najveći izazov

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Hobi pretvorio u unosan biznis! Nećete verovati od čega Saša pravi drške za noževe (FOTO) Opšta bežanija iz lažne države, škole ostaju bez đaka i nastavnika: Albanci u panici, nema im spasa! Hleb kao Svetog Petra kajgana! Beograđanka doživela šok kad je videla račun:

Originalni tekst