Hrvatska pjevačica Severina završila je u suzama tokom svog nastupa u Makarskoj, a nakon što je na binu izvela svoju staru prijateljicu.

Severina je na društvenim mrežama podijelila snimke s nastupa u Makarskoj, gdje joj se u jednom trenutku na bini pridružila prijateljica Frančeska Beroš. Beroš i Severina su, kako je otkrila, jedan period života živjele zajedno, a susret na bini bio je prilično emotivan.

“Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pivala, k’o slavuj”, poručila je pjevačica uz snimak.

Severina je nakon što se Frančeska popela na binu i zapjevala, čvrsto zagrlila prijateljicu i zaplakala.

Pjevala je Severininu pjesmu “Virujen u te”, a publika je u komentarima ispod objave potvrdila pjevačicinu tvrdnju da “pjeva kao slavuj”.

“Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje niko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste”, kazala je nakon Frančeskine izvedbe.

Originalni tekst