Hrvatski mediji objavili su da je Severina zbog zdravstvenih problema mora na operaciju te da je zbog toga odloženo saslušanje na splitskom Županijskom sudu povodom sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Zasada se ne zna o kakvoj operaciji je riječ.

Kao što je već poznato, Marijana je okrivila Severinu za prijetnje nakon što je između njih dvije došlo do sukoba u domu njihove majke Ane u Splitu.

Krajem prošle godine Općinsko državno odvjetništvo ispitivalo je svjedoke, a svjedočila je jedna starija članica porodice Vučković. Tad je trebala svjedočiti i Ana, no izvinila se zbog bolesti, prenose mediji.

Sljedeće saslušanje trebalo je biti u februaru, ali je, kako je već spomenuto, odloženo zbog Severinine operacije. Pjevačica je rekla doći na sud kad joj budu saslušavali majku. Nakon provedene istrage DORH će utvrditi ima li osnove za podizanje optužnice protiv Severine.

Podsjećamo, Severina je u augustu prošle godine uhapšena na zagrebačkom aerodromu nakon navodne tuče s Marijanom.

Advokat Matić potvrdio je uhićenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da “nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju”.

Originalni tekst