Severina Kojić ponovo se oglasila o oduzimanju starateljstva nad svojim osmogodišnjim sinom Aleksandrom. U statusu na Fejsbuku napala je vladu i sudiju koja, kako ona tvrdi, odugovlači slučaj nakon još jednog skijanja s klijentom.

– 11 meseci nije „privremena mera“. 11 meseci je otimanje deteta od majke. Gospođa sudija koja je i donela ovu meru i dalje razvlači slučaj, verojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom… U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i posle na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sistem, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dete – napisala je Severina na društvenoj mreži.

Podsetimo, pre 11 meseci sud je odredio privremenu meru po kojoj Severina više ne živi sa sinom Aleksandrom. Dečak od tada živi s ocem Milanom Popovićem, a ona ima pravo da ga viđa utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati kao i svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedelje u 20 sati – piše Index.hr.

Чланак Severina besna na vlast: Vi ste mi oteli dete се појављује прво на Vesti online.

Original Article