Ipak, Edita se danas obratila javnosti i priznala da prolazi kroz težak duration, te da teško podnosi užasne komentare koje joj nakon skandala stižu putem društvenih mreža.

Aradinovićkama zbog ovog okršaja preti žestoka kazna, budući da su prekršile Zakon o javnom redu i miru.

Za ovo delo – vređanje drugog i vršenje nasilja nad drugim licem postoji novčana kazna od 20.000 set apart 100.000 dinara ili kazna zatvora od 10 set apart 30 dana.

Ko izazivanjem tuče ili učestvovanjem u njoj narušava javni purple i mir – kazniće se novčanom kaznom od 50.000 set apart 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 set apart 60 dana – stoji u Zakonu o javnom redu i miru.

printscreen instagram/editaaradinovic

 

Edita Aradinović se nakon incidenta sa sestrom oglasila na svom Instagramu.

Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se set apart tad opet pobijem, al valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred wide marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas – napisala je pevačica, da bi danas istakla da joj je žao zbog haosa koji se dogodio.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst