Košarkaška reprezentacija Hrvatske izgubila je od selekcije Novog zelanda rezultatom 86:90 i kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Atini.

СЕНЗАЦИЈА У БОРБИ ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: После великог тријумфа над Дончићем и Словенцима, Хрватска изгубила од тоталног аутсајдера!

FIBA.Basketball

Velika je borba viđena u dvorani „Mira i prijateljstva“. Hrvatska je na krilima velike pobede protiv Slovenije dosta lakše završiti posao protiv autsajdera Novog zelanda, međutim ova ekipa već godinama je poznata kao tradicionalno nezgodan rival za mnoge ekipe.

To se moglo primetiti još na početku meča. Ni jedna ekipa nije uspevala da ostvari ubedljiviju prednost. Poveli su Hrvati, ali su Novozelanđani brzo uspeli da odgovore na to. Tako je Hvratska otišla na poluvreme sa prednošću od četiri poena. Treća deonica donela je nova uzbuđenja. Ponovo je viđena rezultatska klackalica i niko nije uspeo da se odlepi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Hrvatska je početkom poslednje deonice stekla minimalnu prednost koju su uspevali da održe do pred kraj, kada je Novi zeland napravio seriju 9:0 i uspeo da preokrene meč. I pored ovog poraza, Hrvatska i dalje na dobrom putu za plasman u nakaut fazu ovog turnira, ali će se konačan raspored znati tek sutra nakon što svoj meč odigraju Slovenija i Novi zeland.

Najbolji u pobedničkom sastavu je bio bivši igrač Mege Kori Vebster sa 21 poenom, dok se u Hrvatskoj istakao Ivica Zubac sa dabl dabl učinkom od 29 poena i 16 skokova.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Večeras kasnije svoj meč u Atini igraju Grčka i Dominikanska republika.

BONUS VIDEO: „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst