VELIKO iznenađenje na teniskom turniru na Olimpijskim igrama priredila je Slovakinja Ana Karolina Šmidlova koja je pobedila petu na planeti Jamin Paolini sa 7:5, 3:6, 7:5.

СЕНЗАЦИЈА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Финалисткиња Ролан Гароса и Вимблдона елиминисана у осмини финала

FOTO: Tanjug/AP

U velikoj formi stigla je Italijanka u Pariz. Ona je igrala finala poslednja dva grend slema – Rolan Garosa i Vimbldona, ali očigledno da to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale najveće planetarne smotre.

Prvi set obeležilo je čak pet brejkova, jedan više napravila je 67. teniserka sveta i tako došla nadomak senzacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ipak, imala je odgovor Paolini koja je dobro odigrala drugi deo meča i tad se činilo da će na kraju uspeti da trijumfuje.

Treći set obeležila je velika borba. U prva četiri gema viđena su četiri brejka. Do kraja su teniserke još tri puta izgubile svoj servis, jedam manje Šmidlova kojoj je to donelo plasman u narednu fazu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Slovakinji je ovo bila prva pobeda nad nekom protivnicom iz Top 10 još od 2016. godine. Ona će u četvrtfinalu igrati igrati protiv Čehinje Barbore Krejčikove.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst