Pevačica je iskreno odgovorila na pitanje iz kog razloga je odbila da na „Evroviziji“ predstavlja zemlju u kojoj je rođena.

Senida Hajdarpašić svoju karijeru godinama unazad gradi širom Balkana, a mnogi bi voleli da je vide na sceni „Evrovizije“.

S obzirom na to da je trenutno jedan od najboljih performera, pevačica bi se tamo nesumnjivo odlično snašla, međutim, do toga, zasad, neće doći.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je Senidah otkrila, čak tri puta su je zvali da predstavlja Sloveniju, zemlju u kojoj je rođena, ali ih je svaki put odbila.

 Žao mi je što ne mogu da predstavljam sve zemlje. Zvali su me za Sloveniju već tri puta, ja sam morala svaki put da odbijem i zbog drugih stvari, a i zbog toga što, nekako, žao mi je. Žao bi mi bilo da odem da predstavljam Sloveniju, a… Ipak je to za sve nas, za sve ljude koji me slušaju, a nisu samo u Sloveniji, ima veći broj ljudi u Srbiji, u Crnoj Gori, u Bosni, u Hrvatskoj – priznala je Senidah za TV E.

Darko Lazić pokazao zverinu od 300 hiljada evra: U papučama pozirao pored luks automobila - zapet kao puška da sedne za volanom (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst