Kada je prvi put stala na scenu šoua „Zvezda Granda“Željka Jurišić iz Živinica očarala je žiri nevjerovatnim glasovnim mogućnostima i skromnošću kojom odiše. Od Ace Lukasa je zbog načina pjevanja dobila kompliment da je nova nasljednica Šemse Suljaković, ali i žešće kritike od Jelene Karleuše i Đorđa Davida da pjeva kao drvosječa.

Nakon učešča u najglednijem takmičenju, okušala se i u „Nikad nije kasno“ gdje je imala veliku podršku upravo Šemse, čije je pjesme mahom i pjevala u takmičenjima, a sad je ogolila dušu i otkrila zašto se razočarala u svog idola.

-Hm, doživjela uvrede? Pa da, u suštini jesam, ali danas razmišljam da je i loša reklama zapravo dobra. „Zvezde Granda“ su moja lična karta i da mogu opet bih se prijavila.Viki i Taške su ljudi koje želiš u svom okruženju, jednostavno su predivni. Iako se njeno mentorstvo završilo, danas smo u jako dobrim odnosima, često se viđamo, a uskoro očekujem i poslovnu saradnju sa njima-rekla je.

Foto: Grand

Prozvali su je nasljednicom Šemse Suljaković, ali nakon takmičenja rekla je da se razočarala u nju.

-Da. Za tu prozivku je glavni krivac Aca Lukas, mada se ja uopšte ne osjećam tako jer ja sam ipak samo Željka, a ne Šemsa. Da sam ljuta nisam, ali razočarana jesam. Mislim da je mogla samo malo više da me podrži u takmičenju, baš iz razloga što sam devedeset posto u takmičenju pjevala njene pjesme, ali šta je- tu je-poručila je.

(Express/ Grand)

The post ŠEMSA SULJAKOVIĆ ME JE RAZOČARALA, A LUKAS JE GLAVNI KRIVAC: Željka Jurišić sasvim iskreno appeared first on Express.

Original Article