Naslovna Magazin SELO BOGATAŠA PUNO TAJNI! Ljude NE VIĐATE, a kuće su ISTE! Ako...

SELO BOGATAŠA PUNO TAJNI! Ljude NE VIĐATE, a kuće su ISTE! Ako se usudite da napustite naselje sledi GORKA KAZNA!

Najčudnija priča poslednjih godina kada je u pitanju rapidni rast i razvitak jednog sela u svetu odnosi se na Huaksi u Kini.

Do juče siromašno selo sada je prava meka za “trule” bogataše željne mira i tišine. Niko ne zna da navede trenutak kada se selo Huaksi tako transformisalo, možda zato što i mediji malo pišu o tome. Kao da ne smeju…

ULOGE TUMAČILI GORAN PEKOVIĆ, NEBOJŠA BUROVIĆ… Ulepšali su nam detinjstvo, a sada vidite kako izgleda JEDAN OD NJIH!

U selu postoji jedno pravilo – ako želite da ga napustite, izgubićete sve što ste stekli u njemu. Zvuči kao ozbiljan psihološki SF triler, ali tako je.

U selu u kojem je do pre 20 godina bio pojam da svaka kuća ima struju sada postoji neboder sa 72 sprata, tematski park i luksuzne vile sa po 2-3 bazena. Svaki stanovnik ima deblji bankovni račun i živi u vili. Zapravo, svi žive u potpuno identičnim vilama, što je najveća misterija od svega.

Ono što ipak sve kopka oko misterioznog sela je kako se sve što imate gubi ako se odselite iz njega… i zašto?

SVI SU VOLELI NJEGOV SMISAO ZA HUMOR! Dragan Nikolić je PREMINUO pre četiri godine, a ova anegdota se i dan-danas PREPRIČAVA!

Ono što još više upada u oči je što svi u selu rade svih 7 dana u nedelji. Pa gde će onda da potroše novac ako su stalno zauzeti?

Za šokantnu transformaciju nekada sela na izdisaju zaslužan je partijski funkcioner Vu Renbao koji je doneo desetogodišnji plan za Huaksi. Ne samo što je uspeo s planom, već je od njega napravio pravo mondensko mesto.

Ostaje samo pitanje zašto i Renbao ćuti na pitanja novinara o pravilima života u selu?

Nadamo se samo da se “radnja” života u selu ne dešava na isti, horor način kao u filmu “Vivarijum” u kojem mladi bračni par zaluta u selo sa identičnim kućama, iz kojeg nikad ne izađe.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article

Must Read

Godišnjica Oluje: Kada se plače, a kad idu vesti

Godišnjica Oluje: Kada se plače, a kad idu vesti Objavljeno: 4.08.2020 „Meni je srce umrlo“ rekla je Ceca Lukić, kada se vratila iz Banjaluke drugog dana od pada Knina. Time je počela velika humanitarna akcija za pomoć prognanima. Srpske izbeglice posle operacije Oluja, avgust 1995. Foto: Srđan Ilić Svi koji su tog avgusta radili u Radiju B92 ili su na bilo koji način bili vezani za ovu radio stanicu koju je Miloševićeva vlast deklarisala kao izdajničku i plaćeničku, u najmanju ruku anacionalna, sa neizmernim ponosom sećaju se velike humanitarne akcije koju smo organizovali u tih desetak ključnih dana velikog egzodusa proteranih Srba iz Hrvatske. Na stotine taksista prevozilo je pomoć iz Doma omladine koju su delili prognanima u koloni sve do Banjaluke. Brojni građani su isto činili svojim kolima. Slušaoci su takođe spontano reagovali i vrlo brzo zatrpali prizemlje i međusprat Doma omladine gde su se prilozi sortirali i pakovali u kola. Ceca Lukić, koja je donela slike iz kolone i..

Brnabić: Vučić razmišlja o koaliciji sa Šapićem, ja sam jedan od dva kandidata za novog premijera

Brnabić: Vučić razmišlja o koaliciji sa Šapićem, ja sam jedan od dva kandidata za novog premijera Objavljeno: 4.08.2020 Premijerka Ana Brnabić rekla je da predsednik Aleksandar Vučić najozbiljnije razmišlja o ulasku u koaliciju sa liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem i dodala da je glasala da SNS formira vlast sama sa manjinama. Navela je i da je ona jedan od dva kandidata za premijera nove vlade. Ana Brnabić Foto: Srđan Ilić Brnabić je, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, rekla da je Vučić veoma razočaran u neke njemu bliske ljude i da je teško podneo podršku koju su njihovi koalicioni partneri iz Socijalističke partije Srbije (SPS) dali protestima opozicije u Beogradu. Ona je navela da Vučić misli da Šapiću mnogo toga nedostaje, da mora još da uči i da radi, ali da je ono što ceni kod njega borbenost. "Aleksandar Šapić je pokazao da želi i da ume da se bori, i to je pokazao u trenucima kada se naši koalicioni partneri, pre svega mislim na SP..

PORED SLOBODE MIĆALOVIĆ, OBOŽAVALI STE I NJU! U jeku slave napustila Srbiju – Sada ima posao, uvek kasni 13 MINUTA!

Glumica Ivana Jovanović, koju je publika zavolela kao glavnu glumicu u seriji "Greh njene majke", iznenada se povukla sa domaće scene. IZNENADA PREMINUO NA SNIMANJU SERIJE! Mnoge detalje o životu Danila Lazovića NISTE ZNALI - NIJE VOLEO KAFANE I... Ivana Jovanović napustila je Srbiju i preselila se u Ameriku. Ipak, tamo nije ni pokušala da se bavi glumom, već se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu. Pre nekoliko godina, sa sinom Viktorom je u Los Anđelesu zasnovala dom, a tamo se i zaljubila. printscreen - Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam - rekla je nedavno za "Gloriju". NEMATE DOBAR SAN? Pogledajte oko sebe, evo koje stvari vam NAJČEŠĆE OMETAJU DREMKU! Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20 minuta sama, neka..

DNEVNI HOROSKOP: Jedan znak očekuje SUDBONOSNI SUSRET – DAN KAO STVOREN ZA ROMANTIKU

AKTUELNO Horoskop DNEVNI HOROSKOP: Jedan znak očekuje SUDBONOSNI SUSRET - DAN KAO STVOREN ZA ROMANTIKU Izvor: horoskopius.com, Foto: Pixabay.com || Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas. OVAN Vi ste spremni da krenete napred, samo što niste! Nažalost, pred vama je velika prepreka. Možda je ta prepreka vaše mentalno stanje i stav ili sposobnost odlučnog donošenja odluka. Ponekad ste toliko rastrzani na sve strane da niste u stanju da napravite taj prvi, veliki korak napred. Nemojte siliti sebe. Odgovori će doći onda kada vam budu potrebni. Foto: Pixabay.com BIK Niko ne voli odbijanja, ali niko toliko kao vi. Moguće je da se ustručavate da preuzmete rizik kada vam je nešto nepoznato. Imajte na umu da vas ponekad igra na sigurno sprečava da osetite uzbuđenje avanture. Pred vama je odličan period kada možete osetiti adrenalin. Možda vam je taj osećaj nepoznat, ali vreme je da ga upoznate. Uživaćete! Foto: Pixabay.com BLIZANCI Budite fleksibilni u konverzaciji i ot..