Selena Gomez izašla iz rehabilitacionog centra

1

Selena Gomez je napustila rehabilitacioni centar u koji je otišla početkom oktobra zbog nervnog sloma koji je dobila u bolnici nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

Ovu vest je za E! News potvrdio izvor blizak mladoj zvezdi. “Selena je izašla sa programa, vratila se iz Njujorka i sada se oseća mnogo bolje,” kaže izvor.

Pre nego što je otišla na mentalno lečenje, pevačica je par puta hospitalizovana zbog posledica koje je imala od lupusa i transplatacije bubrega. To je toliko uticalo na nju, da je tokom poslednje hospitalizacije imala nervni slom i napravila scenu u bolnici.

Nakon teškog perioda, Selena se oseća mnogo bolje i svežije. Međutim, izvor dodaje da će Selena i dalje morati redovno da se konsultuje sa stučnjacima, naročito dok bude vodila bitku sa zdravljem.

Međutim, to što je izašla iz rehabilitacije ne znači i da će se odmah vratiti na posao. Kako otkriva izvor, Selena oseća potrebu da se još posveti sebi i još uvek nije spremna da se u potpunosti vrati obavezama i javnom životu, što znači da ne treba očekivati njen novi projekat u skorijem periodu.

Original Article