Rat između dve generacije muzičkih izviđača ne jenjava.

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana zatvorila festival „Music Week“ spektakularnim performansom na beogradskom Ušću. Ona je nastupala isto veče kada i grupa Crni Cerak, čiji je frontmen Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, koji je prošle godine za medije izjavio da su mu roditelji branili da sluša Karleušu i tom prilikom im se javno zahvalio na tome.

Foto: Miloš Miletić

 

Čarke između mladih repera i Karleuše su se nastavile, a Seksi se na društvenim mrežama zapitao „Da li je Jeleni veći životni uspeh to što nastupa na Music Week-u ili to što nastupa sa Crnim Cerakom?“  

Nakon toga se oglasila i Seka Aleksić koja je stala u odbranu svoje kolegenice JK.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže „njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom“. Ma, nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda – prokomentarisala je Seka na Tviteru.

Foto: Zoran Sinko

 

Sada je Seksi odlučio da odgovori zvezdama, te je snimio video u kojem kaže: 

– Ako mogu samo da zamolim ljude koji su počeli da se bave muzikom pre 30 ili 40 godina, da ne pričaju da su na sceni toliko, pošto ih već 10, 15 nema nigde – rekao je on, aludirajući na Seku Aleksić i Jelenu Karleušu. 

Dok su ga neki fanovi podržali, drugi nisu imali razumevanja za njegov stav, već su mu savetovali „Napuni arenu, pa onda nešto pričaj“, „Ako mogu ljudi koji su počeli da se bave muzikom pre dve godine da shvate da za 10, 15 neće biti na sceni, kao ni njihove pesme“…

Gastoz ne može više da ćuti! Nenad otkrio detalje iz zatvora:

sledeća vest

TV

Laburisti odneli pobedu u Velikoj Britaniji! Orban i Putin na istorijskom sastanku postigli dogovor o Ukrajini! Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? (VIDEO) Amerika i Velika Britanija kontrolišu vahabije! Na Balkanu ih ima više od 20.000! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst