Seka Aleksić veoma je aktuelna na svim društvenim platformama, a sada se na Iksu, bivšem Tviteru, obratila svojim pratiocima i zatražila stručnu zdravstvenu pomoć.

Pevačica Svetlana Seka Aleksić poznata je po čestim humanitarnim akcijama i pružanju pomoći onima kojima je to zaista potrebno.

Foto: Estock

 

Seku je ovog puta ganula tužna životna priča jedne majke, koja je, zbog problema sa kojima se nosi, poželela da sebi oduzme život. Pevačica je odmah reagovala i zamolila sve pratioce i one koji su u mogućnosti da pomognu ovoj nesrećnoj ženi.

Dobila sam mail od jedne majke koja ima 42 godine i 3 sina i muza u dusevnoj bolnici. Najmladjeg sina koji ima slicnih problema i trauma kao otac kom se u skoli deca smeju, ima strahove upiski se, skriva se itd…najstariji sin prva god na veterinarskom faxu koji radi sve fizicke… — Seka Aleksic (@poslednjilet) February 6, 2024

– Dobila sam mejl od jedne majke koja ima 42 godine, tri sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađi sin, koji ima sličnih problema i trauma kao otac, kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se… Najstariji sin, prva godina na Fakultetu za veterinarsku medicinu, koji radi sve fizičke poslove kako bi platio stan i kupio beli mantil. Ona radi u pekari i plata je premala. Ta žena je htela da izvrši samoubistvo. Pisala sam joj, pružila pomoć. E, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, u koju ustanovu? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci daću vam njen kontakt – napisala je pevačica na Iksu.


sledeća vest

Originalni tekst