Pjevačica Seka Aleksić imala je dosta poslovnih uspeha tokom ove 2022. godine, a i na privatnom planu desile su joj se lijepe stvari. Pjevačica je, između ostalog, zakopala i “ratne sjekire” s koleginicama Jelenom Karleušom i Draganom Mirković.

Poznat je animozitet između Seke i Jelena koji je trajao više od jedne decenije, a sada je i to prošlost.

Pjevačica je otkrila i po čemu najviše pamti Novu godinu i kako je istu u djetinjstvu provodila.

-Praznike pamtim po selu Lipolist, gdje sam živjela kao dijete. Sjećam se da su nam uvijek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lijepe paketiće kojima sam se mnogo radovala. Pamtim da smo uživali tako što sjedimo za trpezom i provodimo vrijeme zajedno u šali, smijehu i uz pjesme. Moja mama je sjajna kuharica, ali nažalost, zbog cijele situacije u kojoj smo živjeli, mogli smo da priuštimo malo bogatiju trpezu samo za praznike. Za razliku od mojih vršnjaka koji su živjeli van Bosne, ja nisam imala priliku da vjerujem u Deda Mraza jer sam sticajem okolnosti svoj novac počela da zarađujem od 14. godine. Tek kad sam upoznala Veljka u meni se rodila vjera, koja me i danas gura da idem naprijed – dodaje ona.

Seka se dotakla i pomirenja sa Jelenom Karleušom i Draganom Mirković.

-Smatram da nije bitno da li je ovo bila godina praštanja ili ne. Važno je da je čovjek svjestan samog čina praštanja i divna je stvar kad se izglade odnosi koji duže vrijeme nisu bili onakvi kakvi su, hvala Bogu – rekla je pjevačica između ostalog.

(Express/Informer)

Originalni tekst