Seka Aleksić oglasila se nakon komentara korisnika na društvenim mrežama da joj je suprug Veljko Piljikić bio neveran i da je imao aferu sa devojkom koja im je čuvala decu, kojoj je navodno napravio i bebu.

Kako je napisao jedan korisnik društvene mreže Iks, Veljko je ušao u vanbračnu vezu sa dadiljom koja je pevačici i njemu čuvala decu.

Informacija o prevari brzinom svetlosti pronela se društvenim mrežama, gde se uveliko spekuliše o skandalu kakav domaća estrada ne pamti.

Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu – navodi tviteraš.

Ali Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji a ona glumi porodičnu idilu — dedalaki (@dedalaki1) January 31, 2024

Ove spekulacije odmah je prokomentarisala i pevačica koja je demantovala navode pomenutog tviteraša:  

Foto: ATAIMAGES

 

Nemam komentara! Nije tačno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti – rekla je Seka za Informer i spustila slušalicu.

Podsetimo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Upoznali su se godinu dana ranije, a Piljikić je prvobitno bio zaposlen kao član pevačicinog obezbeđenja. Pojavio se u njenim spotovima za pesme „Poslednji let“ i „Slučajni partneri“. Roditelji su dvojice sinova, Jakova (7) i Jovana (4).


TV

Čedomir Jovanović zaplakao u studiju Haos u Teksasu je namerno napravljen

Live TV

Haos u Teksasu je namerno napravljen „cirkus“! Amerika je duboko licemerna država! (VIDEO)

Svet je na ivici trećeg svetskog rata, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp. On je govorio o napadima na američku bazu na Bliskom istoku. Prema njegovom mišljenju, da je on bio predsednik Sjedinjenih Država, do tih napada ne bi došlo. O tome da li Bajden gubi kontrolu, “Božijoj vojsci” koja je krenula ka Teksasu i drugim dramama i na području evropskih žarišta poput Francuske u „Info jutru“ razgovarali smo sa Slobodanom Dimitrijevićem predsednikom srpsko-ruskog pokreta i Stanislavom Sretenovićem sa Instituta za savremenu istoriju.

Ministar Mihailo Jovanović u Informer podkastu: Kad je o devojkama u školi reč, između  Siniše Malog i mene bila je mrtva trka! Branislav Lečić otvoreno o slučaju Koste K: Dete se mora osećati sigurno, a roditelji moraju biti uključeni u njegov mentalni razvoj!

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst