Pjevačica Seka Aleksić velika je vjernica, a statusom na Twiteru upućen svima onima koji uz raznorazne običaje dočekuju Božić (pucajući iz pištolja, baćajući petarde…) – pokrenula je polemiku.

Naime, Seka se obratila Srbima koji na nesvakidašnje načine, ne u skladu sa vjerom, dočekuju svake godine Božić “tradicionalno”.

Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i drzali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvoristu, pucali iz vatrenog oruzja, bacali petarde TRADICIONALNO?!

— Seka Aleksic (@poslednjilet) January 7, 2024


– Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde tradicionalno – napisala je Seka, a komentari su počeli da se nižu.

Zbog njenog statusa nastala je opšta polemika na popularnoj mreži “x”, pa su Seki stizali raznorazni odgovori u kojima je najviše spominjana njena muzika.

“Tradicionalno imaš blok, jer diraš u vjerska osjećanja”, “Dobro je što se vi ne skidate polugoli i ne širite tradicionalne vrijednosti”, “Jesmo sve to i još smo odvrnuli Seku Aleksić jer nam se slaže uz koreografiju”, samo su neki od komentara.

(express/telegraf)

Originalni tekst