Jovana je na slavlju urednika Nikole Rumenića stigla sa ćerkicom i tom porilikom su je pojedine novinarke pitale koji je njen recept za uspeh u voditeljskom poslu: 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić

– S time se rađaš, moraš da budeš originalna ne treba da budeš savršena. Ja nisam savršena, ja sam original i to je jedna od Jovanizama. Jednostavno ne može to da se napravi, jednostavno sada postoji mnogo ljudi koji pokušavaju da budu Jovana Jeremić, ali to su sve kineske Jovane Jeremić, jeftine Jovane Jeremić, Jovane Jeremić sa Dejli ekspresa- kazala je ona koja tvrdi da u potpunosti ignoriše sve one koji je ogovaraju:

– Ne vidim ih i ne poznajem ih, ja rušim sve predrasude i idem dalje- izjavila je voditeljka i na pitanje da li joj kolege čestitaju na uspehu, kaže:

– Čestitaju, da, ali i da ne čestitaju brojevi govore za sebe. Ja ne živim za njih, oni su moje kolege i poštujem ih i cenim, ali živim za svetske premijere kao što je ova večeras- izjavila je Jovana.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana sa ćerkicom

Jeremićeva, koju često napadaju u medijima, sada je izjavila i da joj se ti isti ponekad izvinjavaju, ali samo prećutno:

– Prećutnog izvinjenja je bilo, ali ja razumem i te ljude koji se kače na mene, ja im to širokogrudno dajem. Nije ni njima lako, ne može mačku lavlja glava da stoji– kazala je kontroverzna voditeljka koja tvrdi da svojoj ćerkici neće braniti da sama odabere zanimanje, kao i da mala Lea poseduje talenat za voditeljski talenat:

– Ima talenat, šta god ona bude želela, ona će to i biti. Ona je jedan veliki šoumen. Obožava da bude u centru pažnje i to je dete koje me je iznenadilo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić

Veliku prašinu u javnosti Jovana je podigla svojom izjavom da planira da počne da se bavi pisanjem tekstova za pevače, a sada je otkrila i za koga će “kuvati” hitove:

– A to ne znam, još nisma ni počela da pišem. Dovoljno je da sam rekla da će prvi biti za Aleksandru Prijović. Posle smrti Marine Tucaković ima prostora za jednu ženu koja ume da piše duboke pesme. Moje pesme neće biti lake ni za otpevati. Ja sam poznati besednik, sigurna sam da ću napisati bar jdnu peu koja će biti upamćena, a prvu ću pokloniti Aleksandri Prijović.

Iako ju je pevačica Seka Aleksić nedavno prozvala zbog izjava vezanih za Kosovo i Metohiju, Jeremićeva kaže da bi ipak pisala tekst za Aleksićku.

– Da, poklonila bih tekst Seki Aleksić jer je ona u jednoj velikoj krizi. Ona je u krizi ličnosti, ona ne može da se nađe. Jurila je, tražila se od elegancije do lateksa i crnog laka. Njoj fali jedan hit, a možda baš sudbina bude da joj ja napišem taj hit. Ako me bude inspirisala možda napišem pesmu za nju, ja prema njoj nemam negativne emocije iako je ona mene napala, ja njoj praštam.

printscreen

Jovana bi da joj piše pesme… Seka

Jovana se odatakla i Slobe Radanovića, a d ali bi i za njega pisala tekstove, saznajte u videu ispod:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst