Svaki slobodan trenutak Seka Aleksić koristi da sa svojim sinovima uživa u igri, a društvo im često prave i njihovi kućni ljubimci. Vesela družina sada je dobila i dva nova člana.

Seka je poznata kao veliki ljubitelj životinja i ne štedi kada su njeni ljubimci u pitanju. Vlasnica je nekoliko pasa koji uživaju u raskošnom dvorištu u Staroj Pazovi, a sada su im se pridružila još dva člana.

Foto: printscreen/Instagram

 

Pevačica je kupila dva bela jagnjeta i odmah pozvala majstore da im naprave dom. Dok su radnici gradili pevačica je uživala sa decom i novim ljubimcima u igri na travi.

Pridružio im se i Sekin pas, koji je čini se u početku bio ljubomoran na nove stanare, ali se vrlo brzo združio sa jaganjcima.

Foto: printscreen/Instagram

 

Prolećnu idilu, pevačica je zabeležila kamerom i sve objavila na svom Instagram nalogu.

– Istopiću se od ove ljubavi – konstatovala je pevačica.

Podsetimo, Seka Aleksić izgradila je svoju oazu mira u Staroj Pazovi, a pisalo se da njena vila košta čak pola miliona evra.

Seki preti zabrana rada i u Nemačkoj! Svi detalji privođnja naše pevačice u Švajcarskoj, iz policijske stanice puštena tek u ponedeljak?

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Dragan Đilas je danas nastavio svoj sunovrat. Poslednjih dana je zaista psihički i mentalno popustio. Pre pet dana, u emisiji „Utiskak nedelje“ Đilas je naglas računao i napravio tri katastrofalne računske greške. Rekao je da on može da razgovara sa 30 građana na sat, za 10 sati to je 6 do 7 hiljada, rekao je Đilas! Dete u drugom razredu osnovne škole zna da je 30×10=300, a ne 6 do 7 hiljada. Đilas je dalje naglas pogrešno računao – 7 hiljada dnevno, to je za godinu dana (365 dana) – 80 hiljada!?! 7000×365 nije 80.000, već 2.555.000! Đilas je svoj račun završio trećom greškom kada je rekao da 7 hiljada, puta 365 dana, tokom 10 godina, iznosi 800.000! 7000x365x10 nije 800.000 već 25.550.000! Đilas tvrdi da je završio mašinski fakultet. Kako je mogao da završi ovaj fakultet sa katastrofalnim znanjem matematike? Da ponovim, Đilas kaže da je 30 puta 10 jednako 6 do 7 hiljada!

Uznemireni su i Srbi i Bošnjaci! Vučić o incidentima u Novom Pazaru: 21 kamion ušao u Šestovo, deo naseljen Srbima Gledajte dokle taj bezobrazluk ide! Vučić o pozivu Kvinte: Video sam da neki pokušavaju da drže pridike Srbija će se suprostaviti NATO-u! Predsednik Vučić ima tri pitanja za Alijansu! Srbima počele masovno da stižu ove koverte! Ko je krio poreklo imovine, sledi mu drastična kazna

Originalni tekst