Šejla Zonić pobedila je u finalu „Zvezda Granda“, a malo ko zna da je ovaj poznati pevač njen rođak.

Posle finala „Zvezda Granda“ koje je održano u subotu, 8. juna, pobednica Šejla Zonjić preuzela je, danas 10. juna i automobil koji je deo njene nagrade. O Šejli i njenom talentu, kao i putu do finala velikog muzičkog tačkičenja ne prestaje da se priča i piše.

Foto: ATAIMAGES

 

Već svi dobro znaju da je Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja, a zatim i diplomirala na Muzičkoj Akademiji u Sarajevu.

Međutim, malo je poznato da je Šejla nije jedina sa velikim talentom za muziku u svojoj porodici. Bosanska Adel, kako je zovu, rođaka je poznatog pevača Kemala Malovčića.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Mnogi su me pitali da li imam nekog od kog sam nasledila muzički talenat. Naravno, imam. Mnogi vole njegovu muziku, a neki baš i ne. Kemal Malovčić je moj ujak i mamin brat – otkrila je pevačica i istakla da je od njega dobila zlata vredan savet da se prvo obrazuje, a posle gradi karijeru.

Malovčić je na jednom nastupu hvalio pevanje svoje sestričine, a oglasio se i pred samo finale kada je pozvao ljude da glasaju za Šejlu, te istakao da zaslužuje pobedu.

sledeća vest

Srbija

Čudo jedno! Zlatibor još nije imao ovakvog fudbalera! (VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst