Pevačica Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Sevilji sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom odakle se često oglašava. Fotka koju je podelio njen izabranik je sve oduševila.

Poslednjih dana njih dvoje uživaju za sve pare, idu na romantične večere, izlaske, a sada je “isplivala” njihova fotografija koja je nastala dok su bili na Ibici, a koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara. 

Na fotografiji vidimo Anastasiju Ražnatović koja je u zelenoj haljini sa golim ramenima dok sedi Nemanji u krilu, a on je čvrsto drži oko struka. 

Ono što je sigurno da im ne fali ljubavi, a kako se vidi srećni su i zaljubljeni. 

Foto: print

 

Nemanja je tu fotografiju podelio na svom Instagram storiju, a komentari su se nizali:

“Prelep ste par”, “Anastasija blista”, “predivni”, samo su neki od komentara.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst