Nije prvi put da se mladi reper razmeće bogatstvom, ali ovoga puta je nadmašio samog sebe.

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž pre četiri godine razbesneo je javnost snimkom na kom se školskim drugovima pohvalio gomilom novca, rekavši im da ih je zaradio za noć. A sada je objavio nešto još gore. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Zdravo, drugari, iz srednje škole! Ovde imate primerak 118.000 dinara zarađenog novca za jedno veče! Nije da se Vojaž hvali, ali ako budete učili u Devetoj gimnaziji, imaćete ove količine novca u vašim rukama – govori je tada na snimku, koji se brzo proširio društvenim mrežama i izazvao burne reakcije.

Vojaž je četiri godine stariji, ali sudeći po njegovoj najnovijoj objavi ne i zreliji. Reper, koji je nedavno pokrenuo i privatni biznis i upustio se u proizvodnju bezalkoholnog pića, ponovo se razmeće bogatstvom na društvenim mrežama. 

Ovoga puta fotografisao je svoj ledeni čaj, a ispred dva tetrapaka poređao je čak sedam satova marke „roleks“!  Ako se uzme u obzir da najjeftiniji sat ovog prestižnog brenda, koji je sinonim za luksuz, košta nekoliko hiljada dolara, onda Vojažev postupak, mirne savesti, možemo okarakterisati kao čistu bahatost.

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/voyage

 

Veruović je veoma popularan kod mladih generacija. Njegovi najveći obožavaoci su tinejdžeri koji se tek uče životnim vrednostima, pa se pitanje nameće samo: Šta im njihov idol poručuje ovakvom fatografijom?  Omladinci koji slušaju popularnog repera iz njegovih objava mogu da zaključe da je novac i bogatstvo jedino što je važno i da nisi uspeo ako nemaš brdo „roleksa“ na stolu.

Mladi izvođači plaćeniji od iskusnih estradnjaka! Reperi zarađuju vrtoglave cifre, ali ovu pevačicu ne mogu da nadmaše!

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

Veliki dan za Republiku Srpsku! Vulin: Trobojka sa grbom Nemanjića i Đurić čestitao praznik Hilu: Poklonio mu skulpturu Karađorđa Petrovića Republika Srpska vraća himnu

Politika

Republika Srpska vraća himnu „Bože pravde“ i grb Nemanjića

Narodna skupština Republike Srpske okončala je prvi deo Desete redovne sednice usvajanjem set zakona koji će omogućiti da Investiciono-razvojna banka, može obavljati platni promet i primati novčane depozite, a podršku je dobio i Nacrt zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne.

Bravo! Medalje sa srpskom ornamentikom oko vrata evropskih sportista

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji „Info dan“ govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

Hrvatska besni na Crnu Goru! Rezolucija o Jasenovcu je politička trgovina! Srbija je u fokusu svetskih sila zbog svoje vojne neutralnosti! Masovno se vrši izviđanje naše teritorije! (VIDEO) Zloupotreba veštačke inteligencije je veoma opasna! Da li nas je dovela pred vrata raja ili pakla? (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst