Mnogi koji su tada pratili poznati šou znaju da je i Milica Todorović savršeno izvodila imitacije ove pevačice koja je imala specifično izvođenje. 

Jorgovanka je vrlo brzo nestala, ali se posle desetak godina pojavila sa drugačijim izgledom i predstavila “Grand onlajnom” svoje planove za budućnost:

– Plašila sam se zbog koronavirusa, nisam dugo izašla nigde, ako mi verujete. Preko Fejsbuka sam obavestila moj narod gde se nalazim i rekla sam da ću da dođem kad koronavirus prođe – počela je svoju priču Jovanka, koja je i te kako svesna da se o njenom starom nastupu iz „Zvezda Granda” još uvek priča, posebno na društvenim mrežama.

– Jeste, mnogo sam popularna i hvala ljudima što imam toliko fanova. Evo, ovaj duet što smo snimili Saša i ja ima veliku podršku. Nek je Saša Popović živ i zdrav. Nek mu je srećna Nova godina i mojoj deci, naravno… Mi smo napravili jedan hit. Pola je od Šabana, a pola od Zdravka Čolića. Tako je odlučila  “Grand” produkcija, naš direktor Saša Popović i moja Snežana Đurišić, pa neka tako i bude. Kada sam ovde pevala pre dve, tri godine bila sam mnogo bolesna, posle je došla korona i više se nisam pojavljivala – objašnjavala je ona za pomenute medije, sada plave kose i tek nešto starija.

U međuvremenu, takođe, iz Niša se preselila za Beograd, a sad još planira i da kupi kuću blizu “Granda”.

– Pevala sam u Podgorici, kupila sam i zlatni lančić. Napravila sam “lovu“. Plaćam deci stan, oni su isto u Beogradu. Kad skupim malo novca kupiću gotovu kuću, ovde pored “Granda”, da budem blizu Saše Popovića. Ma, može i pored Beograda da bude kuća, samo da ne budem toliko daleko.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Grand Online

 

Na pitanje da li je ljudi je i dalje prepoznaju na ulici, odgovorila je potvrdno: 

– Kako ne, slikaju se sa mnom. I milicija se slika sa mnom. Traže mi CD. Ja im onda obećam da ću da im donesem, šta da im drugo kažem? Evo, imam snimak, imam novu pesmu. „Kosa plava“ mi se zove pesma. Videćete šta je prava pesma, lepota božija – prokomentarisala je ona, koja bi se rado pridružila i ekipi žirija “Zvezda Granda” ili šoua “Nikad nije kasno”.

– Hoću da budem u žiriju, jer znam ko kako peva. Znam sve, šta je dobro, a šta ne valja. Samo da im kažem: „Ti si dobar, a ti ne valjaš, ‘ajde briši” – zaključila je ona za pomenute medije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.

Originalni tekst